Якою повинна бути система адміністрування сайтом?

На сьогоднішній день складно уявити собі якусь фірму, яка не має свій офіційний сайт. А якщо звурнути увагу на сферу торгівлі, то без інтернет магазину вже ніяк не обійтися. З сучасним темпом життя все більше людей роблять покупки в інтернеті. І щоб йти в ногу з часом і не відставати від конкурентів, потрібно мати інтернет сайт.

Створення сайту важливий етап торгівлі. По-перше, для того, щоб сайт працював і приносив прибуток потрібно, щоб користувач легко міг його знайти. А значить сайт повинен високо ранжуватися, і перебувати на хорошому рахунку в пошукових системах (пошуковиках). Для отримання такого результату не варто економити при створенні сайту. Необхідно виділити основні функції, які допоможуть розвивати бізнес, і додати ці характеристики в адміністративну частину сайту.

Пошукові системи оцінюють кожен сайт по своїй певній системі критеріїв. Таких критеріїв дуже багато. Одними з найважливіших є: регулярність оновлення сайту, наявність ключових слів і фраз в описі сторінок сайту, наявність посилань між сторінками на вашому сайті і власне посилань з інших сайтів на ваш.

Тому дуже важливо, щоб Ви могли швидко оновлювати сайт. І для цього не обов'язково вчити мови програмування. Регулярно оновлювати сайт можна і самостійно, не роблячи зайвих витрат. Існують системи адміністрування сайтів, які не вимагають спеціальних знань і вмінь. Навчитися користуватися такою системою можна менше ніж за годину.

Big Easy CMS одна з таких систем управління контентом. З Big Easy CMS можна самостійно створювати, редагувати і видаляти сторінки. На сторінках Ви можете крім тексту розміщувати також і таблиці, картинки, відео, додавати посилання, - все, що Вам необхідно. А робота з редагування сторінок, по суті, нічим не відрізняється від роботи в редакторі Word.

Час публікації інформації залежить тільки від Вас, але, як правило, встигнути опублікувати першим - значна перевага над конкурентами. Крім того, інформація залишається актуальною тільки якийсь час, а з системою управління контентом Big Easy своєчасно оновлювати інформацію дуже просто.

Важливою характеристикою Big Easy системи управління сайтом є можливість відкривати доступ до адміністративної частини сайту декільком людям. Зручність полягає в тому, що сайт можуть редагувати одночасно кілька людей. Так що якщо необхідно щось швидко додати або поміняти - це не завдасть великих проблем.

Вагомою перевагою Big Easy CMS є можливість додавати до сторінок мета інформацію для пошукових систем. Заповнивши поля заголовка, ключових слів і мета опису, можна підвищити позиції сайту на сторінках видачі. Система управління контентом Big Easy CMS забезпечує легке і швидке заповнення цих полів, можливість змінювати мета теги, коригуючи їх під зміни в пошукових системах.

Також однією з вбудованих опцій в Big Easy CMS є можливість автоматично створювати XML карти сайту. Цей фактор має безпосереднє відношення до просування сайтів, спрощуючи для пошукових систем індексацію сайту. На додаток, є можливість додати функцію розсилки новин, листів, форумів. Крім всіх цих функцій в залежності від спрямованості сайту для кожного окремого клієнта можна допрацювати свій окремий набір інструментів і функцій. Але основна перевага системи управління контентом Big Easy є просте і швидке використання системи.

Автор: Наталя Растабарова

22 Жовтня 2009

Категория: Створення сайтів

Сортувати записи за категоріями